När man skall handla sin första barnvagn

Jag har inte varit i situationen att handla barnvagn innan, och jag vet inte riktigt hur man skall resonera när det kommer till detta. I och för sig kan man gå in i en butik och be om hjälp, men jag är lite rädd att jag kommer impulshandla allting man kan tänka sig och som jag sedan inte kan förstå orsaken till att jag köpte. Därför har det blivit en hel del sökningar på internet de senaste dagarna för att komma underfund med vad man skall tänka på och hur man skall prioritera. Ifall det är utseende jag skall prioritera har jag hittat en som heter stokke och det är kanon snygg om du frågar mig. Skall man istället tänka på förvaring är kanske bugaboo alternativen bättre? Hur man än gör verkar det som att man år kompromissa lite på något vis men det känns som att alla vagnar klarar det mest grundläggande och då kanske man får välja efter vilken design man gillar i vilket fall. Jag väljer att tänka så just nu men det säger inte mycket om vad jag kommer tänka när vi kommit till butiken. Jag tror nog det kommer bli en stokke till slut, men man behöver kanske fundera lite innan man går till affären och köper vagnen. Denna vecka skall vi hur som helst köpa någon vagn och om jag får viljan igenom kommer det bli en av dom jag talat om en hel del nu det senaste.